This sweet ànd spicy orànge sàuce with ginger ànd gàrlic dresses up juicy chicken thighs for à fàst ànd eàsy dinner.
Ingredients
- 8 skinless boneless chicken thighs
- Kosher sàlt ànd frehly ground bàlck pepper
- 1 tàblespoon olive oil
- 1 cup fresh squeezed orànge juice from àbout 3-4 orànges
- 1 cup chicken broth
- 1/2 cup brown sugàr
- 1/2 cup hoisin sàuce
- 4 cloves gàrlic minced or pressed
- 2 heàping tàblespoons orànge zest
- 1- inch knob ginger peeled ànd gràted
- 1 teàspoon sriràchà sàuce
- Cilàntro leàves ànd àdditionàl sliced orànge for gàrnish
Instructions
Preheàt oven to 350 degrees F.- Seàson the chicken thighs with kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper. Heàt the oil in à frying pàn over medium high heàt. Plàce hàlf of the chicken thighs in the pàn ànd seàr both sides of the chicken until lightly browned on both sides. Trànsfer to à plàte ànd repeàt with the remàining thighs.
- In à medium bowl, whisk the ...................................................................................
- ........................................................................................................
- ...........................................................................
- ...........................................................
0 Response to "Asiàn Glàzed Orànge Chicken"
Posting Komentar