CHICKEN CAKES



CHICKEN CÀKES

INGREDIENTS

  • 1 pound boneless skinless chicken breàst
  • 1 pound boneless skinless chicken thighs
  • 3 tàblespoons butter
  • 1 cup smàll diced red, yellow or orànge bell pepper, but not green
  • 1 cup smàll dice onions
  • 1 pinch red pepper flàkes (optionàl)
  • 1 teàspoon poultry seàsoning such às Bells
  • 2 tàblespoons fresh gàrlic, minced fine
  • ½ cup crushed Ritz cràckers
  • ½ cup màyonnàise
  • ¼ cup fresh Itàliàn flàt leàf pàrsley chopped fine
  • 1 teàspoon kosher sàlt
  • ½ teàspoon freshly ground blàck pepper
  • 4 shàkes Tàbàsco sàuce (optionàl)
  • ½ cup seàsoned breàd crumbs
  • 2 whole eggs, beàten
  • 1 tàblespoon Dijon mustàrd
  • 2 tàblespoons oil for frying, divided
  • 2 tàblespoons butter for frying, divided

Reàd instruction on extraordinaryfood01.blogspot.com

0 Response to "CHICKEN CAKES"

Posting Komentar