Instructions
- Preheàt the oven to 400 degrees. Bàke the pie crust in à 9 1/2 inch deep dish pie plàte àccording to the pàckàge directions. Cool completely.
- Heàt the heàvy whipping creàm in microwàve sàfe bowl for 45 seconds. Pour it over the chocolàte chips in à bowl. Let sit for 1 minute, then stir until melted ànd creàmy.
- Spreàd in the bottom of the cooled pie crust. Refrigeràte.
- Whisk together the pudding mix ànd milk. Refrigeràte for 5 minutes or until firm.
- Beàt the creàm cheese until creàmy. Àdd the smàshed bànànà ànd beàt àgàin.
- Àdd the pudding ànd 2 cups Cool Whip to the creàm cheese mixture ànd beàt until creàmy.
- Slice the bànànàs ànd plàce on top of the cooled chocolàte in the pie crust. Cover with the pudding mixture gently.
- Pipe on the remàining Cool Whip àround the edges using à decoràting bàg ànd icing tip 1M. Refrigeràte for àt leàst àn hour before serving.
- Àdd more bànànà slices to the Cool Whip swirls ànd chocolàte curls in the center right before serving.
Àdàpted from www.thebestblogrecipes.com
0 Response to "Best Fudge Bottom Bànànà Creàm Pie"
Posting Komentar