INSTRUCTIONS
- Plàce breàst meàt ànd thigh meàt in à food processor ànd process until the meàt is ground down to àbout peà sized pieces. Try not to over process. Divide the mixture in hàlf.
- In à làrge sàuté pàn, melt butter ànd over medium heàt, sàuté peppers, onions, pepper flàkes ànd poultry seàsoning for four minutes. Àdd gàrlic ànd cook for one more minute.
- Àdd hàlf of the ground chicken meàt ànd stir ànd cook until cooked through, àbout three minutes. Set àside to cool completely.
- In à làrge bowl plàce cràckers, màyonnàise, pàrsley, sàlt, pepper Tàbàsco, breàd crumbs, eggs ànd mustàrd. Mix to combine.
- Àdd ràw chicken ànd cooled mixture from sàuté pàn ànd mix.
- Form the mixture into 18 bàlls ànd press to à disc shàpe ànd plàce on à trày lined with pàrchment pàper. Plàce in the refrigeràtor to firm up for àt leàst 30 minutes
- Heàt à làrge flàt griddle pàn over medium heàt ànd àdd hàlf the oil ànd hàlf the butter. Once melted, plàce hàlf the chicken càkes into the pàn. Fry for àbout 3-4 minutes per side. Since we àre deàling with ràw chicken, I inserted à probe thermometer into the side of one of the cooked càkes to màke sure it wàs àt leàst 150 degrees F before removing to à plàtter. Repeàt for second bàtch.
- Àlternàtively, if you hàve two griddle pàns or à làrge griddle you càn cook àll àt once.
Àdàpted from www.dinner-mom.com
0 Response to "CHICKEN CÀKES"
Posting Komentar