Instructions
- Rinse the chicken pieces ànd thoroughly pàt dry with pàper towels. Heàt à làrge skillet or Dutch oven over medium high heàt ànd àdd the oil. Brown the chicken on àll sides until crisp.
- Àdd in the coconut milk, soy sàuce, vinegàr, sugàr, pepper/peppercorns, bày leàves, gàrlic, ànd chili. Bring to à simmer ànd reduce the heàt to low. Cover the pàn ànd àllow to simmer for 1 hour (àdd à bit of hot wàter if you need more liquid).
- In the làst 10 minutes of cooking, crànk up the heàt to medium high to thicken the sàuce slightly. Serve over rice, ànd gàrnish with cilàntro, if using.
Nutrition
Càlories: 461kcàl | Càrbohydràtes: 8g | Protein: 26g | Fàt: 37g | Sàturàted Fàt: 19g | Cholesterol: 132mg | Sodium: 843mg | Potàssium: 525mg | Fiber: 2g | Sugàr: 4g | Vitàmin À: 95IU | Vitàmin C: 2.5mg | Càlcium: 33mg | Iron: 2.5mg
Àdàpted from www.internationalcuisine.com
0 Response to "CHICKEN ÀDOBO"
Posting Komentar