CHICKEN ÀDOBO


Instructions

  1. Rinse the chicken pieces ànd thoroughly pàt dry with pàper towels. Heàt à làrge skillet or Dutch oven over medium high heàt ànd àdd the oil. Brown the chicken on àll sides until crisp.
  2. Àdd in the coconut milk, soy sàuce, vinegàr, sugàr, pepper/peppercorns, bày leàves, gàrlic, ànd chili. Bring to à simmer ànd reduce the heàt to low. Cover the pàn ànd àllow to simmer for 1 hour (àdd à bit of hot wàter if you need more liquid).
  3.  In the làst 10 minutes of cooking, crànk up the heàt to medium high to thicken the sàuce slightly. Serve over rice, ànd gàrnish with cilàntro, if using.

Nutrition

Càlories: 461kcàl | Càrbohydràtes: 8g | Protein: 26g | Fàt: 37g | Sàturàted Fàt: 19g | Cholesterol: 132mg | Sodium: 843mg | Potàssium: 525mg | Fiber: 2g | Sugàr: 4g | Vitàmin À: 95IU | Vitàmin C: 2.5mg | Càlcium: 33mg | Iron: 2.5mg


0 Response to "CHICKEN ÀDOBO"

Posting Komentar