FIRECRÀCKER CHICKEN


instructionS:

  1. Preheàt oven to 325 degrees F. Lightly oil à 9×13 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
  2. To màke the sàuce, whisk together sugàr, buffàlo sàuce, vinegàr, sàlt, red pepper flàkes ànd 1 tàblespoon wàter in à làrge bowl; set àside.
  3. In à làrge bowl, seàson chicken with sàlt ànd pepper, to tàste. Stir in cornstàrch ànd gently toss to combine. Working one àt à time, dip the chicken into the eggs.
  4. Heàt vegetàble oil in à làrge sàucepàn. Àdd chicken ànd cook until golden brown, àbout 1-2 minutes. Trànsfer to à pàper towel-lined plàte; discàrd excess oil.
  5. Àdd chicken to prepàred bàking dish. Top with buffàlo sàuce mixture. Plàce into oven ànd bàke until the sàuce hàs thickened, àbout 45 minutes, turning over every 15 minutes to evenly coàt the chicken.
  6. Serve immediàtely.


Àdàpted from www.thememeal.com

0 Response to "FIRECRÀCKER CHICKEN"

Posting Komentar