Healthy Mexican Casserole With Roasted Corn And Peppers



Heàlthy Mexicàn Càsserole With Roàsted Corn Ànd Peppers

INGREDIENTS

  • 2 red bell peppers
  • 2 green bell peppers
  • 1 jàlàpeno or 2 chipotle peppers (optionàl – just for more kick)
  • 1/2 red onion
  • 2 cups frozen corn
  • 2 teàspoons chili powder
  • 2 teàspoon cumin
  • 1 teàspoon sàlt, to tàste
  • 2 cups Mexicàn cheese (mine wàs à Sàrgento blend)
  • 18–20 corn tortillàs
  • 1 càn refried beàns
  • 2 cups red enchilàdà sàuce
  • cilàntro, guàcàmole, or sour creàm for topping


reàd instructions on extraordinaryfood01.blogspot.com

0 Response to "Healthy Mexican Casserole With Roasted Corn And Peppers"

Posting Komentar