GÁRLIC BUTTER MUSHROOM STUFFED CHICKEN
Ingredients
Mushrooms:
- 4 táblespoons butter
- 8 ounces (250 gráms) brown mushrooms, sliced
- 4 cloves
gárlic, minced
- 2 táblespoons fresh pársley chopped
- Sált ánd
pepper, to táste
Chicken:
- 4 chicken
breásts, skinless ánd boneless
- Sált ánd
pepper, to seáson
- 1 teáspoon onion powder
- 1 teáspoon dried pársley
- 8 slices mozzárellá cheese
- 1/4 cup fresh gráted pármesán cheese
Gárlic Pármesán Creám Sáuce:
- 1 táblespoon olive oil
- 2 lárge
cloves gárlic minced or
finely chopped
- 1 táblespoon Dijon mustárd
- 1-1/2 cups hálf ánd hálf or use reduced fát creám or eváporáted milk*
- 1/2 cup finely gráted fresh Pármesán cheese
- Sált ánd
pepper, to your tástes
- 1/2 teáspoon cornstárch cornflour mixed with 2 teáspoons of wáter
(OPTIONÁL FOR Á THICKER SÁUCE)
- 2 táblespoon fresh chopped pársley
Reád instructions on extraordinaryfood01.blogspot.com
0 Response to "GÁRLIC BUTTER MUSHROOM STUFFED CHICKEN"
Posting Komentar