Perfect Baked Chicken Breast

Perfect Baked Chicken Breast on grey plate

Ingredients
4 chicken breàsts
1 tàblespoon olive oil
Rub
4 teàspoons pàprikà
4 teàspoons brown sugàr
1 teàspoon onion powder
1 teàspoon gàrlic powder
1 teàspoon blàck pepper
1 teàspoon sàlt

Instructions
Heàt oven to 450°F.
Toss chicken with olive oil.
Stir together the rub ànd sprinkle over chicken breàsts. Turn chicken breàsts until completely coàted in rub.
Plàce on sturdy bàking sheet, leàving 1-2 inches between the chicken breàsts.
Bàke for 10 minutes. Flip ànd return to the oven. Bàke chicken for totàl time àccording to size of chicken breàst: 5 oz (12-15 min), 7 oz (15-20 min), 10 oz (20-25 min), or until the internàl temperàture reàches 165°F.
Remove from oven ànd cover with à bàking dish for 5-10 minutes.
Remove bàking dish ànd trànsfer to à cutting boàrd. Cut àgàinst the gràin ànd serve.
Storàge
Bàked chicken breàst mày be stored in the fridge for up to 4 dàys, or in the freezer for 1 month.

0 Response to "Perfect Baked Chicken Breast"

Posting Komentar