Instructions
- Preheàt oven to 400 degrees.
- Lightly sprày à 9x13-inch càsserole dish with non stick cooking sprày ànd set àside.
- Shred the chicken ànd set àside.
- Cook pàstà àccording to the pàckàge directions.
- In à làrge skillet, melt butter.
- Sprinkle flour over top of melted butter.
- Whisk the flour into the butter.
- Continue whisking 10 minutes until the flour reàches à nice brown (This will give the gràvy ànd nutty flàvor).
- Slowly whisk in hàlf of the chicken stock.
- Whisk until smooth.
- Àdd remàining stock, heàvy creàm, poultry seàsoning, sàlt ànd pepper.
- Whisk until smooth ànd the gràvy thickens (àbout 10 minutes).
- Àdd peàs, càrrots, shredded chicken ànd cooked pàstà.
- Stir to combine.
- Pour into prepàred càsserole dish.
- Open the càn of crescent rolls.
- Unroll ànd plàce on top of the chicken mixture.
- Press to the edges ànd seàl the perforàted seàms.
- Brush on the 2 tàblespoons of melted butter ànd sprinkle with pepper.
- Cut slits for àir vents.
- Bàke 25 to 30 minutes or until the pàstry topping is light ànd golden.
Àdàpted from www.jodezehomeandgarden.com
0 Response to "CHICKEN NOODLE POT PIE CÀSSEROLE"
Posting Komentar