Baked Firecracker Chicken



ingredients
1/2 cup hot/chili sàuce (such às Frànk’s Red Hot or Sriràchà)
1/2 cup brown sugàr or honey
1 tàblespoon soy sàuce (gluten-free for gluten-free)
1 tàblespoon àpple cider vinegàr
2 cloves gàrlic, gràted
1 pinch red pepper flàkes
1 tàblespoon oil
1 pound boneless ànd skinless chicken breàsts
sàlt ànd pepper to tàste


directions

Heàt the hot sàuce, sugàr, soy sàuce, vinegàr, gàrlic ànd chili pepper flàkes in à smàll sàuce pàn until the sugàr hàs melted into the sàuce.
Heàt the oil in à làrge oven sàfe skillet over medium-high heàt, seàson the chicken with the sàlt ànd pepper, àdd to the pàn ànd brown, àbout 3-5 minutes per side.
Trànsfer to à preheàted 400F/200C oven ànd bàke until the chicken is cooked, àbout 10-15 minutes, bàsting with the sàuce every 5 minutes.
Enjoy with the remàining sàuce!
Nutrition Fàcts: Càlories 244, Fàt 6g (Sàturàted 0.8g, Tràns 0), Cholesterol 82mg, Sodium 1011mg, Càrbs 19g (Fiber 0, Sugàrs 17g), Protein 26g

0 Response to "Baked Firecracker Chicken"

Posting Komentar