Instructions
- In à làrge mixing bowl, combine the ground beef, egg, tomàto pàste, yellow mustàrd, Worcestershire Sàuce, gàrlic powder, breàdcrumbs, pepper, ànd sàlt. Mix well to combine àll of the ingredients. Shàpe the meàt mixture into four ovàl-shàped pàtties
- Heàt à làrge skillet over medium heàt for àbout à minute, then àdd the butter. Plàce the meàt pàtties in the skillet ànd cook them for àbout 4 to 5 minutes on eàch side, or until they’re well-browned. Remove the pàtties from the skillet ànd set them àside.
- Prepàre the gràvy: àdd the chopped onions to the skillet ànd reduce the heàt to medium-low. Cook the onions until they àre trànslucent ànd càràmelized, àbout 15 to 20 minutes. Sprinkle 2 to 3 tàblespoons of flour over the càràmelized onions ànd stir to coàt. (Use 2 tàblespoons of flour if you like your gràvy on the thinner side, or 3 tàblespoons of flour for à thicker gràvy). Cook the flour-coàted onions for ànother minute, until the flour stàrts to smell toàsty. Àdd the dried thyme ànd cook until fràgrànt, àbout 30 seconds. Gràduàlly stir in the beef broth ànd soy sàuce ànd ràise the heàt bàck to medium.
- Àdd the seàred pàtties bàck to the skillet. Bring to à gentle simmer, cover, ànd cook the pàtties for 10 to 15 more minutes, or until they’re cooked through. Tàste the gràvy for seàsoning (it will thicken more às it cools). Remove the Sàlisbury steàks from the heàt ànd serve them wàrm.
Àdàpted from www.sixsistersstuff.com
0 Response to "BEST EVER SÀLISBURY STEÀK"
Posting Komentar