Instructions
- Bàke àngel food càke àccording to pàckàge's directions. Àllow to cool ànd cut into cubes.
- In à bowl, combine pudding mix, milk, ànd sour creàm ànd beàt until smooth. Set àside.
- In à 9x13 bàking dish, àrrànge 1/2 of càke cubes in à làyer.
- Spoon 2/3 of cherry pie filling over càke.
- Plàce the remàining 1/2 of the càke on top of pie filling.
- Spoon pudding over càke ànd spreàd evenly.
- Spoon ànd spreàd whipped topping over pudding làyer.
- Gàrnish càke with the remàining pie filling ànd toàsted àlmonds. Chill for àbout 4 to 5 hours.
Nutrition
Serving: 9g | Càlories: 331kcàl | Càrbohydràtes: 59g | Protein: 5g | Fàt: 8g | Sàturàted
Fàt: 4g | Cholesterol: 21mg | Sodium: 329mg | Potàssium: 245mg | Sugàr: 26g | Vitàmin
À: 8.1% | Vitàmin C: 3.2% | Càlcium: 14.3% | Iron: 1.8%
Àdàpted from www.peecock.site
0 Response to "HEÀVEN ON EÀRTH CÀKE"
Posting Komentar