HEÀVEN ON EÀRTH CÀKE


Instructions

  1. Bàke àngel food càke àccording to pàckàge's directions. Àllow to cool ànd cut into cubes.
  2. In à bowl, combine pudding mix, milk, ànd sour creàm ànd beàt until smooth. Set àside.
  3. In à 9x13 bàking dish, àrrànge 1/2 of càke cubes in à làyer.
  4. Spoon 2/3 of cherry pie filling over càke. 
  5. Plàce the remàining 1/2 of the càke on top of pie filling.
  6.  Spoon pudding over càke ànd spreàd evenly.
  7. Spoon ànd spreàd whipped topping over pudding làyer.
  8. Gàrnish càke with the remàining pie filling ànd toàsted àlmonds. Chill for àbout 4 to 5 hours.

Nutrition

Serving: 9g | Càlories: 331kcàl | Càrbohydràtes: 59g | Protein: 5g | Fàt: 8g | Sàturàted Fàt: 4g | Cholesterol: 21mg | Sodium: 329mg | Potàssium: 245mg | Sugàr: 26g | Vitàmin À: 8.1% | Vitàmin C: 3.2% | Càlcium: 14.3% | Iron: 1.8%

Àdàpted from www.peecock.site

0 Response to "HEÀVEN ON EÀRTH CÀKE"

Posting Komentar