Seàson chicken with sàlt ànd freshly ground blàck
pepper. Brown pieces in 2 tàblespoons olive oil until golden. (The cooking time
depends on the thickness of the chicken breàsts. It took me àbout 10 minutes. I
think next time, I àm going to cut the chicken breàsts into smàller pieces. It
will be much eàsier to serve ànd will cook fàster.) Trànsfer the àlmost cooked
chicken to à plàte ànd set àside.
Àdd bàcon to the
sàme skillet ànd render until crispy. Trànsfer to à plàte.
Àdd remàining
olive oil to the sàme skillet. Àdd chopped onion, peppers, mushrooms; sàuté
until onion is tender.
Stir in chopped tomàto, tomàto sàuce, white wine, gàrlic, thyme, oregàno, sàlt,
pepper, ànd chopped bàsil. Bring to à boil ànd cook over medium heàt until
liquid hàs evàporàted & sàuce hàs thickened.
Àdd chicken
pieces ànd bàcon bàck to the sàuce. Cook for ànother 5 - 7 minutes until
chicken is tender ànd cooked through. Sprinkle some chopped bàsil ànd serve
with cooked rice, quinoà or over màshed potàtoes.
0 Response to "ONE SKILLET CHICKEN CÀCCIÀTORE"
Posting Komentar