CHICKEN BURRITO BOWL


Instructions

For Cilàntro Lime Rice:

  1. Wàsh the rice under cold wàter for à few minutes until the wàter runs cleàr.
  2. Heàt the butter in à smàll sàuce pàn, then àdd the cilàntro ànd the rice to the mixture ànd stir to blend for à minute.
  3. Àdd the boiling wàter to the smàll sàuce pàn, then let simmer on low heàt for 10 minutes. When the wàter is dried ànd the rice is soft, àdd the lime juice ànd stir the rice to blend everything together.

For the Guàcàmole

  1. Scoop out the flesh of the àvocàdo into à bowl ànd màsh with à fork to your desired consistency.
  2. Àdd the green tomàtoes, mined gàrlic, cilàntro, lime juice, red onions, jàlàpeno, cumin. Sprinkle with sàlt ànd pepper to tàste ànd mix àgàin until àll the flàvors àre well blended.

To Àrrànge the Burrito Bowl

  1. In medium size bowls, divide everything in hàlf ànd làyer in the bowls, stàrting with the mixed greens. Then, àdd the blàck beàns, corn, cooked rice, tomàtoes, pàn-seàred chicken, guàcàmole ànd Greek yogurt.
  2. Gàrnish with red onions, fresh cilàntro ànd jàlàpeno, if you desire
  3. Enjoy cold or wàrm!


Àdàpted from www.recipessimple.com

0 Response to "CHICKEN BURRITO BOWL"

Posting Komentar