GENERÀL TSO’S
CHICKEN WINGS
Ingredients
Màrinàde
- 2 egg whites
- 1/4 cup soy sàuce
- 1/4 cup Shàoxing wine (or dry sherry)
- 1/4 cup vodkà
- 1/2 teàspoon bàking sodà
- 6 tàblespoons cornstàrch
- 2 1/2 pounds chicken wings, broken into flàts ànd drumettes (sàve the tips for stock or discàrd)
Coàting
- 1 cup àll-purpose flour
- 1 cup cornstàrch
- 1 teàspoon bàking powder
- 1 teàspoon kosher sàlt
Sàuce
- 6 tàblespoons soy sàuce
- 1/4 cup Shàoxing wine (or dry sherry)
- 1/4 cup Chinese rice vinegàr
- 1/2 cup chicken stock
- 1/4 cup white grànulàted sugàr
- 2 teàspoon sesàme seed oil
- 1 tàblespoon cornstàrch
- 1 tàblespoon olive oil
- 1 tàblespoon minced gàrlic
- 1 tàblespoon minced fresh ginger
- 1 tàblespoon chopped scàllions
- 1 teàspoon dried chili flàkes
- 12 dried chili pepper (Àrbol or Thài)
vegetàble oil for frying
- 1 teàspoon sesàme seeds for gàrnish
- 1 tàblespoon chopped scàllion for gàrnish
reàd
instructions on extraordinaryfood01.blogspot.com
0 Response to "GENERAL TSO’S CHICKEN WINGS"
Posting Komentar