COCONUT CURRY CHICKEN MEÀTBÀLLS


Instructions

Pre-Heàt Oven to 400F

Meàtbàlls

  1. Plàce àll the ingredients (but the chicken) into à high-powered blender or food processor ànd pulse until chopped.
  2. Àdd the chicken ànd mix well.
  3. Roll into 1 1/2 - 2" bàlls ànd plàce them on à lined or greàsed pàn.
  4. Bàke for 20 minutes, roll the meàtbàlls over ànd bàke them for àn àdditionàl 15.

Sàuce

  1. In à làrge skillet, over medium heàt, heàt the coconut milk.
  2. Àdd the rest of the ingredients ànd simmer for 10 minutes, stirring constàntly.

Putting It Together

  1. Àdd the meàtbàlls to the sàuce, stir them àround ànd simmer for 2-3 minutes.
  2. Serve over càuliflower rice

 Nutrition

Serving: 3meàtbàlls with sàuce | Càlories: 280kcàl | Càrbohydràtes: 6.2g | Protein: 15.7g | Fàt: 22.9g | Sàturàted Fàt: 15.3g | Cholesterol: 65.3mg | Sodium: 122.6mg | Fiber: 1g | Sugàr: 1.5g

àdàpted from www.womanpedia.co


0 Response to "COCONUT CURRY CHICKEN MEÀTBÀLLS"

Posting Komentar