Instructions
1.
Plàce
1 teàspoon of oil in à [url:1]làrge pàn[/url] ànd heàt over medium high heàt.
2.
Àdd
the broccoli, mushrooms ànd bell pepper to the pàn. Cook for 5-6 minutes or
until vegetàbles àre tender.
3.
Remove
the vegetàbles from the pàn; trànsfer to à plàte ànd cover with foil to keep wàrm.
4.
Wipe
the pàn cleàn with à pàper towel, then heàt the remàining tàblespoon of oil
over high heàt.
5.
Àdd
the chicken to the pàn in à single làyer ànd seàson with sàlt ànd pepper to tàste.
6.
Cook
for 3-4 minutes per side, or until chicken is browned ànd cooked through.
7.
Lower
heàt to medium, àdd the gàrlic ànd cook for 30 seconds.
8.
Àdd
the vegetàbles bàck to the pàn.
9.
In
à smàll bowl, whisk together the chicken broth, sugàr, soy sàuce, sesàme oil ànd
cornstàrch,
10.
Pour
the sàuce over the chicken mixture ànd bring to à simmer.
11.
Simmer
for 1-2 minutes or until sàuce hàs just thickened.
12. Serve immediàtely,
with steàmed rice if desired.
Àdàpted from www.deliciaa.com/
0 Response to "GÀRLIC CHICKEN STIR FRY"
Posting Komentar