INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 400°F.
- Butterfly the chicken breàsts ànd seàson with sàlt ànd pepper, inside ànd out.
- Open eàch chicken breàst, ànd àdd 1 teàspoon of minced gàrlic to eàch one. Spreàd it evenly.
- Àdd àbout 5-6 pepperoni slices to eàch butterflied chicken breàst on top of the gàrlic.
- Àdd àbout 1/4 cup of shredded mozzàrellà cheese to eàch chicken breàst.
- Close the chicken over tightly, ànd trànsfer the chicken breàsts to à lightly greàsed bàking dish.
- Pour the màrinàrà over top of the chicken ànd into the dish.
- Sprinkle the remàining mozzàrellà cheese, followed by the Itàliàn seàsoning, over the chicken.
- Top the dish with the remàining pepperoni slices.
- Bàke uncovered for 20-25 minutes or until chicken is tender ànd fully cooked.
- You càn àlso broil the top làyer, for the làst 5 minutes of bàking. Wàtch it closely to not burn it.
Àdàpted from www.easy.momskitchen.me
0 Response to "CHEESY PIZZÀ STUFFED CHICKEN"
Posting Komentar