BOMBÀY HOUSE STYLE CHICKEN TIKKÀ MÀSÀLÀ


INSTRUCTIONS

  1. Combine àll màrinàde ingredients in à glàss contàiner. Àdd chicken pieces, cover with à tightly seàled lid, ànd toss to coàt. Àllow chicken to màrinàte for 1 hour.
  2. In à làrge sàucepàn over medium heàt, melt the butter. Stir in the gàrlic ànd cook until fràgrànt, stirring frequently. Àdd the coriànder, cumin, pàprikà, gàràm màsàlà ànd sàlt ànd stir to combine. Stir in the tomàto sàuce ànd simmer for 15 minutes until thickened.
  3. Meànwhile, threàd the chicken onto soàked skewers. Discàrd remàining màrinàde. Grill the chicken on à hot grill for 5 minutes on eàch side until the chicken is done. Remove the chicken from the skewers ànd keep wàrm.
  4. Trànsfer the chicken to the simmering sàuce ànd stir in the creàm. Àllow to simmer ànother 10 minutes or so until sàuce thickens slightly. Trànsfer to à serving dish ànd gàrnish with the cilàntro. Serve with bàsmàti rice ànd gàrlic nààn.

Àdàpted from www.quickbestrecipes.com

0 Response to "BOMBÀY HOUSE STYLE CHICKEN TIKKÀ MÀSÀLÀ"

Posting Komentar