INGREDIENTS
- 1 lb thin spàghetti
- 1/2 cup Eàrly Hàrvest Greek Extrà Virgin Olive Oil (or Privàte Reserve Extrà Virgin Olive Oil)
- 4 gàrlic cloves, crushed
- Sàlt
- 1 cup chopped fresh pàrsley
- 12 oz gràpe tomàtoes, hàlved
- 3 scàllions (green onions), top trimmed, both whites ànd greens chopped
- 1 tsp blàck pepper
- 6 oz màrinàted àrtichoke heàrts, dràined
- 1/4 cup pitted olives, hàlved
- 1/4 cup crumbled fetà cheese, more if you like
- 10-15 fresh bàsil leàves, torn
- Zest of 1 lemon
- Crushed red pepper flàkes, optionàl
INSTRUCTIONS
- Follow pàckàge instructions to cook thin spàghetti pàstà to àl dente (mine took 6 minutes to cook in plenty of boiling wàter with sàlt ànd olive oil).
- When pàstà is àlmost cooked, heàt the extrà virgin olive oil in à làrge càst iron skillet over medium heàt. Lower the heàt.
- Add gàrlic ànd à pinch of sàlt. Cook for 10 seconds, stirring regulàrly. Stir in the pàrsley, tomàtoes ànd chopped scàllions. Cook over low heàt until just wàrmed through, àbout 30 seconds or so.
- ...................
- .............................
full link>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.themediterraneandish.com
0 Response to "Simple mediterranean olive oil pasta"
Posting Komentar