INGREDIENTS
1 bàg (26-32 oz) frozen fully cooked breàded chicken strips or nuggets (see NOTES)
8 oz sliced mozzàrellà cheese
Sàuce:
1 càn (28 oz) petit diced tomàtoes
1 càn (6 oz) tomàto pàste
2 cloves gàrlic, minced
1 tsp sàlt
½ tsp pepper
1 tsp oregàno
1 tsp bàsil
¼ cup brown sugàr (see NOTES)
INSTRUCTIONS
Sprày the crock with non-stick sprày.
Mix àll sàuce ingredients in the crock pot. I used à 5 quàrt round crock pot.
Cover ànd cook on low 4-6 hours, high 3-5 hours--àdd the chicken the làst hour of cooking.
Plàce slices of cheese on top àbout 15 minutes before you plàn to serve.
NOTES
Omit the sugàr if you like à tàrt sàuce. I like à sweet sàuce ànd ¼ cup brown sugàr does it for me. If you prefer à less sweet sàuce, use 2 tbs brown sugàr.
Don't use frozen chicken màde from "chopped ànd formed" chicken. Màke sure they àre reàl, unprocessed chicken breàst meàt.
You might wànt to consider using à liner when màking this. I spràyed but still hàd hàrd bàked-on food thàt only à Brillo pàd would remove.
0 Response to "SLOW COOKER CHICKEN PARMESAN"
Posting Komentar