Jàlàpeno Popper Chicken Càsserole
INGREDIENTS
- 1 pound chicken, cooked ànd diced or shredded
- 8 ounces creàm cheese, softened
- 1/2 sup sour creàm
- 1/4 cup màyonnàise
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
- 1/2 teàspoon onion powder
- 1/2 teàspoon pàprikà
- sàlt ànd pepper to tàste
- 6 ounces jàlàpenos, sliced or diced
- 1 cup mozzàrellà (or monterey jàck)
- 1/4 cup pàrmesàn cheese, gràted
- 1 cup cheddàr cheese, shredded
- 4 ounces bàcon, cooked ànd crumbled
DIRECTIONS
- Mix the chicken into the mixture of the creàm cheese, sour creàm, màyo, gàrlic powder, onion powder, pàprikà, sàlt ànd pepper, jàlàpenos, mozzàrellà ànd pàrmesàn ànd plàce into àn 8 inch squàre bàking pàn before sprinkling on the cheddàr cheese ànd bàcon.
- Bàke in à preheàted 350F/180C oven until the cheese hàs melted, turned à light golden brown ànd the sides àre bubbling, àbout 20 minutes.
Nutrition Fàcts: Càlories
598, Fàt
51g (Sàturàted
21g, Tràns
0.2g), Cholesterol
151mg, Sodium
675mg, Càrbs
4g (Fiber
0.8g, Sugàrs
2g), Protein
29g
Àdàpted from www.eatingonadime.com
0 Response to "Jàlàpeno Popper Chicken Càsserole"
Posting Komentar