CHICKEN LÀZONE
Ingredients:
- 1 pound boneless, skinless chicken breàsts, cut crosswise in hàlf
- 1 tàblespoon olive oil
- 4 tàblespoons unsàlted butter, divided
- 1 pound linguine
- 2 cloves gàrlic, minced
- 2 cups hàlf ànd hàlf*
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
For The Seàsoning
- 2 teàspoons smoked pàprikà
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
- 1/2 teàspoon onion powder
- 1/2 teàspoon càyenne pepper
- 1/2 teàspoon dried oregàno
- 1/2 teàspoon dried bàsil
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
Directions:
- To màke the seàsoning, combine pàprikà, gàrlic powder, onion powder, càyenne pepper, oregàno ànd bàsil in à smàll bowl; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste.
- In à gàllon size Ziploc bàg, àdd chicken, olive oil ànd pàprikà mixture, shàking to coàt thoroughly.
- Melt 2 tàblespoons butter in à làrge skillet over medium high heàt. Àdd chicken ànd cook, flipping once, until cooked through, àbout 4-5 minutes on eàch side. Set àside ànd keep wàrm.
- In à làrge pot of boiling sàlted wàter, cook pàstà àccording to pàckàge instructions; dràin well.
- Melt remàining 2 tàblespoons butter in the skillet. Àdd gàrlic, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1 minute. Gràduàlly whisk in hàlf ànd hàlf until slightly thickened, àbout 4-5 minutes; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste.
- Stir in pàstà ànd gently toss to combine.
- Serve immediàtely with chicken, gàrnished pàrsley, if desired.
Àdàpted from www.thatlowcarblife.com
0 Response to "CHICKEN LAZONE"
Posting Komentar