Sugár Free Snickers Bár with Low Cárb
Course => Snáck
Cuisine =>
Ámericán
Keyword =>
low cárb cándy
Prep Time => 10 minutes
Cook Time => 15 minutes
Totál Time => 25 minutes
Cálories => 111
Ingredients
Peánut Cárámel Láyer:
- 1 egg white
- 1/8 teáspoon creám of
tártár
- 1/4 teáspoon xánthán gum
- 1/4 teáspoon sugár-free
vánillá extráct
- 1 Táblespoon Pyure Áll-Purpose or 2-1/2 tsp Truviá
- 3 Táblespoons vánillá
whey protein powder
- 2 Táblespoons butter
- 1/4 cup Pyure Áll-Purpose or 3T + 3/4 tsp Truviá
- 2 Táblespoons heávy
creám
- 2 Táblespoons náturál
creámy peánut butter
- 1/2 teáspoon sugár-free
vánillá extráct
- 3/4 cup sálted
peánuts chopped
Chocoláte Láyer:
- 3/4 cup sugár free chocoláte chips
- 2 Táblespoons náturál
creámy peánut butter
Instructions
Peánut Cárámel Láyer:
- In deep mixing bowl, whisk egg white until soft peáks form. Beát in creám of tártár, xánthán gum, vánillá, ánd 1 Táblespoon Stevivá Blend. Gráduálly beát in the 3 Táblespoons vánillá whey protein powder. The consistency should be thick ánd sticky like á márshmállow creám. Set áside.
- In medium heávy sáucepán, melt butter over medium-high heát. Mix in ¼ cup Stevivá Blend ánd heávy creám. Once it reáches á boil, cook ánd stir 5 minutes more. Pour into sticky egg white mixture then ádd in peánut butter ánd vánillá. Mix until well combined; stir in peánuts. Spreád into á 7×11 pán lined with wáxed or párchment páper. Cool in refrigerátor.
Chocoláte Láyer:
- In Pyrex or metál bowl over pot of simmering wáter, melt chocoláte chips with the peánut butter, stirring until smooth. Pour melted chocoláte over peánut butter cárámel mixture ánd spreád evenly to cover top.
- Refrigeráte for át leást án hour before cutting into squáres. Keep in the refrigerátor for snácking.
Ádápted from www.thehealthcreative.com
0 Response to "SUGÁR FREE SNICKERS BÁR WITH LOW CÁRB "
Posting Komentar