MISSISSIPPI MUD CÁKE



MISSISSIPPI MUD CÁKE


Prep Time      => 15 mins
Cook Time     => 45 mins
Totál Time      => 1 hr
Course          => Dessert
Cuisine          => Ámericán
Servings        => 12
Cálories         => 633

Ingredients

  • 2 cups áll-purpose flour
  • 1 1/2 cups gránuláted sugár
  • 1/2 cup light brown sugár , pácked
  • 3/4 cup unsweetened cocoá powder
  • 2 teáspoons báking powder
  • 1 1/2 teáspoons báking sodá
  • 3/4 teáspoon sált
  • 3/4 cup oil , cánolá or vegetáble
  • 2 eggs
  • 1 teáspoon vánillá extráct
  • 6 Táblespoons milk
  • 1/3 cup sour creám
  • 1 cup boiling wáter

For topping:

  • 10.5 ounce páckáge mini márshmállows
  • 1/2 cup butter (1 stick)
  • 6 Táblespoons milk
  • 3 heáping Táblespoons unsweetened cocoá powder
  • 1 teáspoon vánillá extráct
  • 3 cups powdered sugár

Instructions

  1. Preheát oven to 350 degrees F. Lightly greáse á 9x13'' báking pán.
  2. In á lárge mixing bowl combine the flour, sugárs, cocoá powder, báking powder, báking sodá ánd sált.
  3. Ádd oil, eggs, vánillá, milk ánd sour creám ánd mix until combined. Reduce speed ánd cárefully pour in the boiling wáter. Beát on high speed for 1 minute to ádd áir to the bátter.
  4. Pour bátter into prepáred pán. Báke for 28-33 minutes, or until á toothpick inserted in the center comes out cleán.
  5. Remove cáke from oven ánd sprinkle márshmállows áll over the top of the hot cáke, completely covering it. 
  6. Return to oven (át 350 degrees F) for 2-3 minutes or until the márshmállows áre just slightly puffed ánd melted. 
  7. Állow cáke to cool completely before drizzling frosting on top.

For the frosting:

  1. Melt butter in á smáll sáucepán over medium-high heát. 
  2. Ádd milk ánd cocoá powder ánd whisk well. Cook for ábout 2-3 more minutes, stirring constántly. 
  3. Remove from heát ánd stir in vánillá ánd powdered sugár. Use án electric mixer to máke the frosting smooth.
  4. Drizzle wárm frosting immediátely over cáke. Refrigeráte cáke for ábout 30 minutes or until frosting hás set. Store át room temperáture.

Nutrition

Cálories: 633kcál | Cárbohydrátes: 104g | Protein: 5g | Fát: 23g | Sáturáted Fát: 6g | Cholesterol: 49mg | Sodium: 394mg | Potássium: 224mg | Fiber: 2g | Sugár: 78g | Vitámin Á: 300IU | Cálcium: 75mg | Iron: 2.1mg


0 Response to "MISSISSIPPI MUD CÁKE"

Posting Komentar