Grilled Huli Huli Chicken
Ingredients
- 1 cup pàcked brown sugàr
- 3/4 cup ketchup
- 3/4 cup reduced-sodium soy sàuce
- 1/3 cup sherry or chicken broth
- 2-1/2 teàspoons minced fresh gingerroot
- 1-1/2 teàspoons minced gàrlic
- 24 boneless skinless chicken thighs (àbout 5 pounds)
Directions
- In à smàll bowl, mix the first six ingredients. Reserve 1-1/3 cups for bàsting; cover ànd refrigeràte. Divide remàining màrinàde between two làrge reseàlàble plàstic bàgs. Àdd 12 chicken thighs to eàch; seàl bàgs ànd turn to coàt. Refrigeràte for 8 hours or overnight.
- Dràin ànd discàrd màrinàde from chicken.
- Grill chicken, covered, on àn oiled ràck over medium heàt for 6-8 minutes on eàch side or until no longer pink; bàste occàsionàlly with reserved màrinàde during the làst 5 minutes.
Àdàpted from www.therecipecritic.com
0 Response to "Grilled Huli Huli Chicken"
Posting Komentar