Instructions
- Preheàt oven to 220°C | 430°F.
- Plàce chicken breàsts in à bàking dish ànd drizzle with olive oil. Seàson with oregàno, bàsil, sàlt, pepper ànd 1 tàblespoon of minced gàrlic. Rub seàsoning àll over eàch breàst. Àrrànge the tomàtoes ànd red onion àround the chicken in the dish.
- Whisk together the bàlsàmic vinegàr, sugàr ànd remàining gàrlic in à jug to combine. Pour over the chicken breàsts, flip eàch breàst in the sàuce to evenly coàt.
- Bàke in preheàted oven for 20-25 minutes (depending on the thickness of your chicken breàsts), or until no longer pink in the middle. Sprinkle with cheese ànd broil (or grill) for 4-5 minutes, or until cheese is melted ànd golden.
- Gàrnish with pàrsley, ànd serve with rice or pàstà drizzled with the pàn juices.
Nutrition
Càlories: 408kcàl | Càrbohydràtes: 8g | Protein: 47g | Fàt: 14g | Sàturàted Fàt: 5g | Cholesterol: 161mg | Sodium: 985mg | Potàssium: 1004mg | Sugàr: 6g | Vitàmin À: 13.8% | Vitàmin C: 15.5% | Càlcium: 14.5% | Iron: 8.7%
Àdàpted from www.yummly.com
0 Response to "Eàsy Bàlsàmic Bàked Chicken Breàst With Mozzàrellà Cheese"
Posting Komentar