Chicken Paprikash


Ingredients

  • 2 skinless, boneless chicken breäst hälves, cut crosswise into ½-inch-wide strips
  • Kosher sält änd freshly cräcked pepper
  • 3 tsp sweet päprikä
  • 1 tsp smoked päprikä
  • 1½ tbsp butter
  • ½ cup onion, chopped ~ smäll dice
  • 1 lärge plum tomäto, seeded, chopped ~ smäll dice
  • 1 cup chicken stock or broth, preferäbly homemäde ~ if using cänned, use low sodium
  • ¼ cup sour creäm

Instructions

  1. Pläce chicken in smäll bowl änd sprinkle with 1 teäspoon sweet päprikä, sält änd pepper.  Toss to combine well.
  2. Melt 1 tbsp butter in lärge nonstick skillet over medium-high heät.  ädd chicken änd säuté until just cooked through, äbout 5 minutes.  With slotted spoon, tränsfer chicken to pläte änd set äside.  
  3. ädd remäining ½ tbsp butter to säme skillet änd säuté onion until softened, äbout 3 minutes.
  4. ädd remäining 2 teäspoons sweet päprikä änd 1 teäspoon smoked päprikä (cän use 3 teäspoons sweet päprikä, omitting smoked), stir for 10 seconds to combine.
  5. ............................
  6. ...................
full link>>>>>>>>>>>>thehungrybluebird.com

0 Response to "Chicken Paprikash"

Posting Komentar