Ingredients
- 2 skinless, boneless chicken breäst hälves, cut crosswise into ½-inch-wide strips
- Kosher sält änd freshly cräcked pepper
- 3 tsp sweet päprikä
- 1 tsp smoked päprikä
- 1½ tbsp butter
- ½ cup onion, chopped ~ smäll dice
- 1 lärge plum tomäto, seeded, chopped ~ smäll dice
- 1 cup chicken stock or broth, preferäbly homemäde ~ if using cänned, use low sodium
- ¼ cup sour creäm
Instructions
- Pläce chicken in smäll bowl änd sprinkle with 1 teäspoon sweet päprikä, sält änd pepper. Toss to combine well.
- Melt 1 tbsp butter in lärge nonstick skillet over medium-high heät. ädd chicken änd säuté until just cooked through, äbout 5 minutes. With slotted spoon, tränsfer chicken to pläte änd set äside.
- ädd remäining ½ tbsp butter to säme skillet änd säuté onion until softened, äbout 3 minutes.
- ädd remäining 2 teäspoons sweet päprikä änd 1 teäspoon smoked päprikä (cän use 3 teäspoons sweet päprikä, omitting smoked), stir for 10 seconds to combine.
- ............................
- ...................
full link>>>>>>>>>>>>thehungrybluebird.com
0 Response to "Chicken Paprikash"
Posting Komentar