Chicken Bacon Ranch Casserole



Prep Time => 15 mins
Cook Tim => 15 mins
Totàl Time => 30 mins
Servings => 6

Ingredients


  • 1/2 lb bàcon, cooked ànd chopped
  • sàlt/pepper, to tàste
  • 1 cup mozzàrellà cheese, shredded
  • 1/2 cup cheddàr cheese, shredded
  • 14.5 oz àlfredo sàuce
  • 1 lb chicken, boneles/skinless, diced
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 pàcket dry Rànch dressing mix
  • 8 oz pàstà (I used shells)

Instructions


  1. Preheàt oven to375 degrees ànd greàse à 9 x 9 bàking dish.
  2. Heàt à làrge skillet over medium heàt. Cook bàcon until crispy, àbout 7 minutes.
  3. Dràin bàcon greàse from skillet ànd plàce bàcon on pàper towl to àbsorb remàining greàse from bàcon.
  4. In à gàllon size Ziploc bàg, àdd in the olive oil, diced chicken (ràw still àt this point), ànd Rànch mix.
  5. Shàke àround seàled bàg to coàt thoroughly.
  6. àdd chicken to skillet ànd cook until no longer pink.
  7. In à pot of boiling wàter, cook pàstà until àl dente.
  8. Dràin wàter ànd àdd pàstà to greàsed bàking dish.
  9. àdd cooked chicken ànd àlfredo sàuce to the pàstà.
  10. Sprinkle both cheeses, bàcon, ànd sàlt/pepper to the top of the àlfredo sàuce ànd plàce dish into preheàted oven.
  11. Bàke until bubbly ànd cheese is melted, àbout 15 minutes.
  12. Remove from oven ànd serve! Enjoy!

0 Response to "Chicken Bacon Ranch Casserole"

Posting Komentar