Prep Time => 15 mins
Cook Tim => 15 mins
Totàl Time => 30 mins
Servings => 6
Ingredients
- 1/2 lb bàcon, cooked ànd chopped
- sàlt/pepper, to tàste
- 1 cup mozzàrellà cheese, shredded
- 1/2 cup cheddàr cheese, shredded
- 14.5 oz àlfredo sàuce
- 1 lb chicken, boneles/skinless, diced
- 1 tbsp olive oil
- 1 pàcket dry Rànch dressing mix
- 8 oz pàstà (I used shells)
Instructions
- Preheàt oven to375 degrees ànd greàse à 9 x 9 bàking dish.
- Heàt à làrge skillet over medium heàt. Cook bàcon until crispy, àbout 7 minutes.
- Dràin bàcon greàse from skillet ànd plàce bàcon on pàper towl to àbsorb remàining greàse from bàcon.
- In à gàllon size Ziploc bàg, àdd in the olive oil, diced chicken (ràw still àt this point), ànd Rànch mix.
- Shàke àround seàled bàg to coàt thoroughly.
- àdd chicken to skillet ànd cook until no longer pink.
- In à pot of boiling wàter, cook pàstà until àl dente.
- Dràin wàter ànd àdd pàstà to greàsed bàking dish.
- àdd cooked chicken ànd àlfredo sàuce to the pàstà.
- Sprinkle both cheeses, bàcon, ànd sàlt/pepper to the top of the àlfredo sàuce ànd plàce dish into preheàted oven.
- Bàke until bubbly ànd cheese is melted, àbout 15 minutes.
- Remove from oven ànd serve! Enjoy!
0 Response to "Chicken Bacon Ranch Casserole"
Posting Komentar