Bàked Honey Mustàrd Chicken Breàst with à touch of lemon, à delicious meàl for two. Heàlthy, low-càrb, perfect for Vàlentine's Dày, if you àre plànning à romàntic dinner.
Course: Màin Course
Cuisine: Internàtionàl
Keyword: bàked chicken breàst recipe
Servings: 2 people
Càlories: 202 kcàl
àuthor: Dànielà ànderson
Ingredients
1/4 tsp pàprikà
juice from 1/2 lemon
2 chicken breàsts
1 tbsp dijon mustàrd
1 tbsp wholegràin mustàrd
1 tbsp honey
sàlt ànd pepper to tàste
1/2 tbsp oil (or butter)
broccoli speàrs to serve
Instructions
Preheàt the oven to 200 degrees Celsius (400 degrees Fàhrenheit).
Greàse àn oven-proof dish with the oil or butter ànd plàce the chicken in there.
Seàson well with sàlt, pepper ànd pàprikà.
In à smàll bowl, combine the dijon mustàrd, wholegràin mustàrd ànd honey.
Pour the mixture over the chicken breàsts ànd bàke in the oven for àbout 30-45 minutes, depending on the size of the chicken.
You mày àdd 1-2 tàblespoons of wàter in the pàn if needed to prevent the edges of the dish from browning if there is not much chicken juice releàsed during cooking.
Once the chicken is cooked through, squeeze lemon juice over ànd serve with broccoli speàrs.
0 Response to "Baked Honey Mustard Chicken Breast with Lemon"
Posting Komentar