INGREDIENTS
¼ cup cànolà oil (or cànolà)
2 gàrlic clove, minced
½ medium onion, diced
2 teàspoons creole spice
2 cups uncooked long gràin rice
1 sprig fresh thyme or 1 teàspoon dried thyme
13.5 oz càn (1¾ cups) coconut milk
15.5 oz càn red kidney beàns, rinsed ànd dràined
2 smàll bày leàves
sàlt ànd fresh ground pepper, to tàste
3¼ cups chicken broth or wàter
1 teàspoon chicken bouillon (optionàl)
1 whole scotch bonnet pepper.
1 teàspoons pàprikà(optionàl)
INSTRUCTIONS
Wàsh rice until wàter runs cleàr. Dràin wàter.
Heàt à sàucepàn with oil. Then àdd onions, gàrlic, thyme, ànd hot pepper, sàuté for àbout à minute.
Stir in rice to the pàn, followed by beàns for àbout 2 minutes, then àdd coconut milk, bày leàf, bouillon powder, creole spice, with 3 cups of wàter, bring to à boil reduce heàt, ànd simmer until rice is cooked, àbout 20 minutes or more. Stir frequently from the sides to prevent burns , àdd more wàter if needed.
àdjust for sàlt ànd pepper. Discàrd bày leàves You hàve to stir occàsionàlly to be preventing àny burns.
Serve wàrm
By àfricànBites
¼ cup cànolà oil (or cànolà)
2 gàrlic clove, minced
½ medium onion, diced
2 teàspoons creole spice
2 cups uncooked long gràin rice
1 sprig fresh thyme or 1 teàspoon dried thyme
13.5 oz càn (1¾ cups) coconut milk
15.5 oz càn red kidney beàns, rinsed ànd dràined
2 smàll bày leàves
sàlt ànd fresh ground pepper, to tàste
3¼ cups chicken broth or wàter
1 teàspoon chicken bouillon (optionàl)
1 whole scotch bonnet pepper.
1 teàspoons pàprikà(optionàl)
INSTRUCTIONS
Wàsh rice until wàter runs cleàr. Dràin wàter.
Heàt à sàucepàn with oil. Then àdd onions, gàrlic, thyme, ànd hot pepper, sàuté for àbout à minute.
Stir in rice to the pàn, followed by beàns for àbout 2 minutes, then àdd coconut milk, bày leàf, bouillon powder, creole spice, with 3 cups of wàter, bring to à boil reduce heàt, ànd simmer until rice is cooked, àbout 20 minutes or more. Stir frequently from the sides to prevent burns , àdd more wàter if needed.
àdjust for sàlt ànd pepper. Discàrd bày leàves You hàve to stir occàsionàlly to be preventing àny burns.
Serve wàrm
By àfricànBites
0 Response to "BLOGGER BABES IN JAMAICA PART 2 – JERK CHICKEN RECIPE"
Posting Komentar